Velkommen til min private hjemmeside !

Siden starten af 2003 har jeg brugt en del tid på slægtsforskning. Da jeg startede vidste jeg dårligt nok hvad mine oldeforældre hed. Nu har jeg efterhånden arbejdet mig langt tilbage i de fleste spor. I første omgang gik jeg direkte efter anerne, men senere har jeg også arbejdet med at spore søskende til aner og deres efterkommere.
Her på siden kan du bl. a. se hvad jeg indtil nu har fundet om min slægt. De fleste stammer fra Vendsyssel. Alle data er med forbehold for fejl. Send mig gerne en e-mail hvis du finder ud af at vi har fælles aner, eller du kan tilføje noget til mine data.
Der er to muligheder for at se slægtsdata.
Hvis du vælger knappen "Slægten" kommer du til en side hvor du kan se alle personer, men ikke detaljer om nulevende.
Hvis du vælger knappen "Familie" kommer du til en side hvor du kan oprette dig som bruger og få en adgangskode. Efter min godkendelse kan du nu se detaljer om alle personer i slægten
Denne hobby har også medført at jeg nu er bestyrelsesmedlem i Slægtshistorisk Forening for Brønderslevegnen.
Mit navn er Leif Olesen, og jeg er lige fyldt 60 år. Jeg har været ansat på Brønderslev Trælast (nu Stark) som chauffør siden 16. februar1976, og er nu pr. 31. oktober 2012 gået på efterløn. En af mine andre store fritidsinteresser er sejlsport og både. Mest kapsejlads på klubplan. Jeg har gennem 25 år haft en Mosquito 85, som jeg har sejlet en del med.
Mosquitoen er nu solgt, og jeg har købt en Hallberg Rassy 29 for at dyrke mere tursejlads.
Den har residens i Sæby Havn.
Du kan finde en del links til bådrelaterede sider Du kan finde en del links til genealogirelaterede sider.